form does not send mail through SMTP

Home Forums Quform WordPress form does not send mail through SMTP

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  robertoluka 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #21848

    ziccosor
    Participant

    we configured the form for SMTP mail submissions.

    and does not work, we have seen that other plkugin function normally.

    Only problem is with Quform WordPress

    Verificar:

    Pruebas

    #21860

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #22084

    alex_g
    Participant

    Hi,
    I think I have the same problem. When I test on “settings –> email” everything is fine, but when I use the form and I send it the message is: “There was a problem The response from the server was invalid or malformed”.
    I tried to follow the guide but I can’t find a proper solution.
    Regards,
    A.

    #22085

    ziccosor
    Participant

    Support I solve it
    I asked him how and he did not respond but they solved it.

    #22096

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #22472

    robertoluka
    Participant

    Hello,
    I think I have the same problem. When I use the form and send the message is: “There was a problem The response from the server was invalid or was not correct.”
    with CF7 I do not have this problem!
    I’ve sent you an email for access details.

    regards
    Roberto

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.