I can't see labels on my final design

Home Forums Quform WordPress I can't see labels on my final design

This topic is: resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  burgmestre 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #26085

    burgmestre
    Participant

    Hi,

    Recently I migrated to Quform V.2, and I don’t know why labels of the fields don’t appear on the final design of my form (they only appear on the preview).
    I have tried to change the color of the label, also the location, but I don’t know where the error is.

    Can you help me?

    Thanks.

    #26096

    burgmestre
    Participant

    I attach two pictures to illustrate the problem: the first one is editing the form, where you can see on the preview the labels, and the other the final design, what the final user see, where labels have disappeared.

    Hope you can help me!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #26129

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #26143

    burgmestre
    Participant

    Hi Ally,

    I’ve tried all of this and nothing happens. There is no error in Server Compatibility.

    The page is https://lamostraigualada.cat/professionals/actuar-a-la-fira/inscripcio-companyies-2019/ .

    What can I do?

    Thanks!

    #26189

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #26209

    burgmestre
    Participant

    Thank you very much! Solved!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.