IE problems

Home Forums Excite HTML IE problems

This topic is: not resolved

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  zwoelfer 4 years, 6 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #3095

    zwoelfer
    Participant

    I have some problems with the page tabs on the kontakt.html under internet explorer.
    Every other browser shows them correctly only the so hated IE does not.
    Mini menu does not work as well.
    After all I don´t know what I did wrong but I most likely did ;o)
    ANy help would be highly appreciated.

    You can find the site here:
    http://ww w.kmtgmbh.com/test/kontakt.html

    Thanks in advance,
    Michael

    #3098

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3099

    zwoelfer
    Participant

    Thanks alot for your fast reply!
    That solved the problem, great help and very short responsetime!
    Thanks in advance,
    Michael

    #3101

    zwoelfer
    Participant

    Almost there ;o)
    I encountered another little problem with IE and the theme.
    With the compatibility mode being turned off I can´t see the logo, with the compatibility mode enabled I can see the logo but on the kontakt.html the content is out of position.

    Any idea what I messed up here?

    Thank you once more,
    Michael

    #3104

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3106

    zwoelfer
    Participant

    That sounds good to me so I will stay tuned ;o)

    #3110

    Allan
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3113

    zwoelfer
    Participant

    Morning Allan, morning Ally!
    I copied the two lines to styles.css and the logo still isn`t there same when I copy them to ie7.css.
    With compatibility mode enabled the tabs appear, disappear in a second and only come back when you have like a mouseover!?

    So after all so far no improvement but I put all my trust in you 😉

    #3126

    Allan
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3133

    zwoelfer
    Participant

    Just to get you right:
    i remove the .tab-content one on the kontakt.html and have to add the line in the styles.css at the end. Right?
    If right it didn´t help.
    I will find a workaround for the tabs but I need the logo to show up and the social, Spreche and mail widget to work.
    I sort of hate the Internet Explorer for always pi%%ing me off, sorry for that.
    I actually don´t want to rebuild it all step by step so I wonder if you might find a solution.
    I´m sorry to bother you all the time.
    Michael

    #3134

    zwoelfer
    Participant

    I rebuilded the site completely from the original theme and everything works fine now.
    Sorry for all the trouble and thank you anyway.
    Best regards,
    Michael

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.