Paypal button not working in form

Home Forums Quform WordPress Paypal button not working in form

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  MandyMc 3 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #24597

    MandyMc
    Participant

    I am sure its something silly I have missed but I have been over and over the code and I cant get it to work.

    I have logged into clients paypal account and have the code for the membership button and pasted it into the membership Quform html and it wont work.

    Straight underneath the membership section of the form is another block of html for a donate button and it works.

    Pasting the membership html code directly into a page, it works.

    Why wouldnt it work in the form for membership but does for donate? The only thing I can think of is there are 2 required fields and these maybe interfering with the link to PayPal??

    Online membership form is accessed at the footer of every page .. Online Membership Form
    Click here

    Site is .. https://www.dinosaurcoast.org.au/

    #24637

    MandyMc
    Participant

    Hi clients website is not working properly because of the above, would you please help me out here?

    Thanks

    #24658

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #24662

    MandyMc
    Participant

    Thanks for getting back to me and for the additional information which unfortunately I have not been able to get to work. I am unsure whether this is because the code is in a widget, ie second footer widget.

    When you say .. You could put the PayPal buttons outside the form and have a custom image inside the form that when clicked submit the PayPal form, similar to this method.

    I have added the image in the form but am unsure how to link it to the submit the paypal form?

    Appreciate your help 🙂

    #24663

    MandyMc
    Participant

    PS I have added all the code mentioned in your link .. its just getting the image to submit that I am having trouble with

    #24696

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    • This reply was modified 3 months ago by  Ally. Reason: Hide the divs
    #24739

    MandyMc
    Participant

    Thanks Ally finally got it to work 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.