Problem getting Quform Template to display and work correctly

Home Forums Quform WordPress Problem getting Quform Template to display and work correctly

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  timothypbrand 4 days, 7 hours ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #23305

    timothypbrand
    Participant

    Hi Support

    I have just imported two of your templates using the Contact and Pre-sales templates.

    My problem is that the Contact form looks the same and works on one page, but when I try to do the same thing with a different page and insert either the Contact or booking form it doesn’t display or work correctly.

    Even if I duplicate the page it still doesn’t work irrespective of the Contact displaying and working correctly on another page. I just don’t seem to be able make it display or work correctly.

    Please help

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #23372

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #23476

    timothypbrand
    Participant

    Hi Ally

    I went into forms – settings – Performance and turned off and then on Combine CSS and JS and this seemed to do the trick as the styling of the Quform came back. Thanks so much for your help, much appreciated 🙂

    Kind regards
    Tim

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.