Problem with Submit button on iPhone – Safari 11.2.6

Home Forums Quform PHP Problem with Submit button on iPhone – Safari 11.2.6

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Ally 1 month, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #24682

    danielsami
    Participant

    Hi, I’m having trouble with formatting the Submit button on a form that will mainly be used on iPhones. The button text appears on the lower portion of the button.

    There’s no problem on Android. I tried using the classes for different button sizes to no avail.

    I’m attaching a screenshot that’s self explanatory.

    Thanks,

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #24702

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #24704

    danielsami
    Participant

    Hi Ally,

    Here it is:https://webteamcarolinas.com/att/index.php

    You’ll need user/pass to access:

    *snip*

    Thanks,

    Daniel

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  Ally. Reason: Removed user/pass
    #24705

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #24710

    danielsami
    Participant

    HI Ally,

    I did according to your instruction, moved the Submit button inside the main form div. Unfortunately, the button still looks the same on the iPhone on Safari, as per my screenshot above.

    I’m submitting attached to this post another screenshot, this time from my Android phone, where you can see that the button looks good.

    But as explained before, this form is going to be used on several iPhones by a team of coworkers.

    I moved the page to another server:

    https://app.ccgmarketing.net/

    You can see it there, it’s not secured for now so you don’t need username/password to access it.

    I hope you can solve it. Thanks,

    Daniel

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #24712

    danielsami
    Participant

    Nevermind, I apologize, it’s working now, my bad, I uplodaded the wrong file to the server. The screenshot attached shows that the button looks good now!

    Thanks for your support, impeccable as always. Your form has my 5 star rating.

    Daniel Sami

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #24714

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.