Conditional logic is not working

Home Forums Quform WordPress Conditional logic is not working

This topic is: resolved
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #3552
    sitestudio54
    Participant

    When enabling conditional logic, don’t see any options, all the fields are empty.

    #3553
    josef777
    Participant

    because there are no dropdowns , radio buttons or checkboxes in your form .
    it will show something if one of the above is present in your form .

    #3554
    sitestudio54
    Participant

    There are plenty of drop downs and checkboxes. I attach export code, so you can see by yourself. What I need is to show or hide certain checkboxes based on the choice form drop down menu. But when I go to the optional settings, enable conditional logic – all the fields are blank.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3562
    josef777
    Participant

    ok , i see what you mean , here all is working fine and the conditional logic and all options are present ,
    it must be something local in your website that prevents this from happening ,

    i am sure one of the developers will see this and help you with it !

    #3572
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3573
    sitestudio54
    Participant

    It’s ok now. I’ve made the form on one site (where everything works) and imported it to one where fields were blank. I agree that it can be conflicting plugin, anyways form works perfectly itself. Thank you for your help, appreciate it.

    #3669
    amilton
    Participant

    Hello, I have a similar problem. to activate the conditional, nothing appears on the form page.

    #3679
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3695
    amilton
    Participant
    #3703
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3713
    amilton
    Participant

    Well, I had to disable the feature event for conditional use this form and when you went to was already without the feature enabled. Duplicated the form page and here is the link: http://www.portal.abgs-info.com.br/teste-de-formulario-com-funcao-condicional/

    #3724
    amilton
    Participant

    From what I notice, I believe that the error is in this line of code, where it is added to a bracket more:
    jQuery(document).ready(function($) {
    iPhorm.logic[6] = {"logic":{"41":{"action":"show","match":"all","rules":[{"element_id":"20","operator":"eq","value":"Atendimento via CHAT"}]],"dependents":{"20":[41]},"animate":true};

    #3759
    Allan
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #3768
    amilton
    Participant

    Ok, I’m in the wait for a solution. Thank you.

    #3792
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy