Images aren't preloaded in the radio

Home Forums Quform WordPress Images aren't preloaded in the radio

This topic is: not resolved
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #28594
    Blastedash
    Participant

    Hi

    So I was building a form off the booking demo found here : https://www.quform.com/examples

    When editing the choose your professional radio selection, you open up Element settings.

    So under options you have say:
    Label : Jack / Value : Jack

    and if you edit Jack’s option, it opens the option settings page where you can add an image (which would be the picture of Jack in the demo), but it also gives you an option to have a different picture if it’s selected. So I did add a different picture when selected.

    The downfall is, when I click on an option, the image will blink for a second before it goes to the different Image(when selected). So this blink comes from the form loading the different image – how can I preload this since the blinking kinda makes it seem a bit buggy?

    Hopefully not too confusing!

    Thank you

    #28611
    Blastedash
    Participant

    Bump? Anyone able to help?

    #28632
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #29746
    scarymob
    Participant

    Hi, I experienced the same issue and even after adding your provided code the images aren’t showing. Please advise thanks.

    #29748
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy