Option icons get pushed down on mobile

Home Forums Quform WordPress Option icons get pushed down on mobile

This topic is: resolved
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #33883
    jonashovinen
    Participant

    Hey there,

    I have a strange problem where the option icon gets pushed down several pixels, making it very hard to read once activated. The problem only exists on mobile devices, and having the mobile preview doesn’t affect this at all.

    I created a few different screenshots. All on the attached files. The actual problem is seen in the “mobile-device.jpeg”

    Please help! 🙂

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #33888
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33889
    jonashovinen
    Participant

    Hi,

    Here’s the link to the form: https://lekoja.fi/tarvitseeko-yrityksesi-verkkosivuja-testi/

    I tried this on multiple devices (Apple & Android). Also the browsers used were Google Chrome and Safari. Cross-tested this between different browsers and devices.

    No zoom enabled on any of those devices.

    Thanks in advance 🙂

    #33893
    jonashovinen
    Participant

    Hello? Any progress?

    #33894
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33896
    jonashovinen
    Participant

    Hi,

    This might have actually worked, I will have to check on it on other devices as well…. For now atleast 1 phone shows up ok! 🙂

    • This reply was modified 3 months, 4 weeks ago by jonashovinen.
    #33898
    jonashovinen
    Participant

    Okey,

    So the problem is now different, but there’s still major problems here.

    #1 the form requires refresh for any of the buttons to work, I think this is due to the cookie consent script.

    #2 when using 3440×1440 resolution, the form flickers like crazy. It’s like it is trying to figure out where exactly it should be. This isn’t major problem as 3440x screens are quite rare, but still…

    But hey, atleast the phones work now (if you don’t count the refresh problem)

    #33899
    jonashovinen
    Participant

    UPDATE: I figured that the problem only exists when you decline the cookies. IF you accept, all seems fine.

    #33901
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33905
    jonashovinen
    Participant

    Hi,

    I already implemented the http redirect, that should not be a problem?

    #33908
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33909
    jonashovinen
    Participant

    Alright, looks like the code I had there was only affecting the main page, now it should be ok. Just tried out the form tho, still doesn’t work if I decline the cookies. 🙁

    #33910
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33911
    jonashovinen
    Participant

    Most if not all scripts are coming from Google Tag Manager, so this might take a while for it to refresh. I will try out the steps required.

    #33912
    jonashovinen
    Participant

    Okey tested with no Hotjar, still doesn’t work…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy