Style display issue

Home Forums Quform WordPress Style display issue

This topic is: resolved
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #31834
    NASEDO
    Participant

    Hello,

    Style generally works, but not on items with a custom style.
    It only works in the preview.

    I have already disabled the extentions and I have also tested with the default WordPress theme

    See the pictures

    Do you have a solution?

    Thank you

    • This topic was modified 3 months ago by NASEDO.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #31840
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #31843
    NASEDO
    Participant

    Hello,

    No using a caching and optimization pulgin. Even your example: “Bookings” does not display photos correctly. If I change the background color of a form it doesn’t work either, but the different themes (dark, light, etc.) work perfectly.

    I just emailed you the link if you can look.

    Thank you.

    Regards,

    #31845
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #31846
    NASEDO
    Participant

    It’s good it works. It was an FTP rights issue on the “custom.css and form.1.css” files in the folder cache.

    Sorry to bother you.

    Thank you for your help.

    Alexis

    #31847
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy