The response from the server was invalid or malformed

Home Forums Quform WordPress The response from the server was invalid or malformed

This topic is: not resolved
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #31432
    clvsonic
    Participant

    The plugin worked correctly until it has stopped working. I have tried everything you put on your support page but it still doesn’t work.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #31437
    clvsonic
    Participant

    This doesn’t work for me:

    Go to Forms > Settings > Tweaks and Troubleshooting.
    Turn off Secure API requests.
    Next update the plugin and clear the cache.

    #31446
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #31447
    clvsonic
    Participant

    I am using the latest version of the module and it does not work

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #31449
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #31457
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #31461
    dexter303
    Participant

    Hi,

    Rebuilding the script cache in the Settings -> Tweaks & Troubleshooting after updating to the latest version fixed it for me.

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by dexter303.
    #31463
    clvsonic
    Participant

    Found ¡¡¡ Ty

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy