Update failed – crashed site

Home Forums Quform WordPress Update failed – crashed site

This topic is: resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  kbrands 6 years, 7 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2042

    kbrands
    Participant

    Hi

    Thank you for your great plug-in! I had created three detailed forms for my website (still being developed) and everything was working perfectly with WordPress and my theme…until…I clicked “update now” on the quform plugin in wp-admin and it failed to update correctly and disappeared from my plugins altogether. The files still exist in my ftp but when I tried to restore them it crashed my site and several error messages were displayed – I couldn’t even log back in to wp-admin. I have since deactivated quform via my ftp. The plugin is not showing up in my wp-admin plugins list. Can you please offer some advice on how I can restore quform to fully functioning and not lose my forms which took a lot of work hours to create? I hope I have given you enough information, forgive me, I am a bit of a novice and this is way over my head! 🙂

    K

    #2043

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #2044

    kbrands
    Participant

    Thank you for your prompt response. I applied your instructions and the plugin installed successfully and showed up in my WP plugins page, I activated it and the forms were still there as advised. However, the same error messages came up. I have taken a screen shot of the error messages and attached for you. Thanks in advance for your continued assistance 🙂

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #2046

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #2047

    kbrands
    Participant

    Thanks again for your response. I tried viewing in explorer (I usually use firefox) and the same errors are coming up. I will contact my hosting company now and see what they have to say. Thanks Ally. 🙂

    #2048

    kbrands
    Participant

    Oh, I’m sorry, one more thing…could the update to wordpress 3.5 have caused this?

    #2049

    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #2050

    kbrands
    Participant

    All fixed thank you Ally! It was an issue on the hosting/server end. I really appreciate the assistance you provided! 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Be inspired. © 2019 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy