Uploader’s progress bar doesn’t work with service worker (PWA)

Home Forums Quform WordPress Uploader’s progress bar doesn’t work with service worker (PWA)

This topic is: resolved
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #33429
    mikuni
    Participant

    Hi. I use Quform with PWA plugin in my site.

    But, enhance uploader’s progress bar doesn’t work in my site.

    I think it is the problem of service worker. If I stop using PWA plugin, It works well.

    I want to use progress bar with PWA.

    Please tell me a way to fix this.

    Thanks.

    #33431
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33432
    mikuni
    Participant

    Hi.
    I use “PWA for WordPress”.

    URL:https://wordpress.org/plugins/pwa4wp/

    There was not error message.

    Specifically, the upload ends without any green progress bar.

    Thanks.

    #33433
    Ally
    Support Staff

    You don't have permission to view this content. Please log in or register and then verify your purchases to gain access.

    #33434
    mikuni
    Participant

    Hi.

    Thank you for supporting me.

    The problem was resolved by changing the plugin.

    Thanks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Be inspired. © 2020 ThemeCatcher Ltd. 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU | Company No. 08120384 | Built with React | Privacy Policy